Videograaf

Als videograaf mag ik steeds opnieuw een uniek verhaal vertellen. Iemands verhaal, het verhaal van een organisatie of het verhaal van een bijzondere familieband.

Door combinaties tussen drone en close-up video ontstaat er een prachtige indruk van jouw evenement, feest of bedrijf. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Een videograaf om jouw beeld te creëren

Het is leuk om te ontdekken dat je met video hetzelfde verhaal anders in beeld kan brengen dan met een foto. Bewegend beeld is dynamisch, waardoor het als kijker voelt alsof je het verhaal zelf beleeft. Bij een bruidsvideo is de liefde op bewegend beeld puur én haast voelbaar. In een bedrijfsvideo kun je pas echt de effectiviteit van het productieproces in beeld vangen. En een promovideo van een onontdekt pareltje laat de kijker wegdromen naar deze unieke plek!

Kortom: denk goed na wat jij met jouw beeld wil bereiken. Wil jij de zintuigen van jouw kijker prikkelen? Overweeg dan om jouw verhaal middels een video te vertellen! Ik help je graag met het maken van een plan, die aansluit bij jouw wensen en doel.

Professioneel

Het geeft jouw bedrijf een professionele en betrouwbare uitstraling.

Persoonlijk

Het geeft jouw doelgroep de mogelijkheid om jouw bedrijf écht te leren kennen, jouw onderneming krijgt een persoonlijk tintje.

Aandacht

Professioneel beeldmateriaal vertelt en versterkt het verhaal van jouw bedrijf op een creatieve en toch herkenbare manier, het brengt jouw producten of diensten onder de aandacht.

Voorbeelden van video

Een videograaf, wat kost dat?

Door de vele mogelijkheden zijn de prijzen van een video alleen op aanvraag.

Neem direct contact op 

1 + 7 =