Roy Vermeij
Fotograaf

Leuk dat je een blik werpt op mijn fotografie! Ik wil je graag leren kennen: ik ben Roy. Fotograferen is wat ik het liefste doe en ik hoop dat ik je met mijn stijl kan inspireren. Het is je vast opgevallen dat ik graag mensen fotografeer. Ik vind het leuk om iemand voor de camera op z’n gemak te stellen en een spontaan beeld vast te leggen. Het moment dat iemand net even wegkijkt of vergeet dat ik er als fotograaf ben, daar word ik blij van. Portretfotografie is dan ook een van mijn specialiteiten.

Alles-in-1 fotograaf

Van drone video en luchtfoto’s tot portretfoto’s en bruidsfotografie: ik help je met al jouw contentwensen.

Stevig netwerk

Ik kan alles uit je handen nemen doordat ik een betrouwbaar netwerk aan specialisten heb.

Puur en spontaan

Mijn stijl typeert zich door de enthousiaste en ontspannen modellen: jij moet jezelf prettig voelen achter mijn camera.

roy-vermeij-bergen-op-zoom

Het complete plaatje

Mijn werk is lekker afwisselend: de ene keer sta ik in een restaurant het interieur en gerechten te fotograferen, doe ik een familieshoot of sta ik op een bruiloft de liefde vast te leggen. Zowel van het werken met particulieren als ondernemers krijg ik veel energie. Naast trouwfotografie, portretfotografie en zakelijke fotografie heb ik nog een andere passie: videografie. Het geeft me de mogelijkheid om jouw unieke verhaal op een andere manier in beeld te brengen. Hier raakte ik zo enthousiast over dat ik mijn drone certificering behaald heb.

Als gecertificeerd drone vlieger kan kan ik zowel foto’s als video’s vanuit een compleet ander perspectief maken met een verrassend resultaat. Ik reis heel Nederland door om mooie verhalen te mogen vereeuwigen op beeld.

Het editen van de foto’s en video’s doe ik in mijn eigen huis in Bergen op Zoom waar mijn kat Canon over mijn schouder meekijkt. Ik kan enorm genieten van een mooie zonsondergang, maar vooral van de momentjes samen met mijn vrouw en kleine Guus.

Laat mij je helpen!

Als mijn werk je aanspreekt en je bent benieuwd wat ik voor je kan betekenen: stuur me een mailtje, whatsappje of bel me gewoon even.
Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Of bekijk meer werk op: