Zwangerschapsshoot met Lindsey

Een zwangerschapsshoot legt de periode voor de geboorte van jouw kindje vast. Als aanstaande moeder straal je kracht uit en dat gevoel komt terug in de resultaten van jouw shoot. In mijn eigen fotostudio heb ik alles aanwezig om een mooie setting te creëren, zodat jij in het stralende middelpunt staat. Heb je nog niet zo vaak, of zelfs nog nooit, voor de camera gestaan? Ik zorg ervoor dat jij je op gemak voelt, zodat de foto’s oprecht zijn en jouw persoonlijkheid dragen. Daardoor worden de foto’s uniek en een dierbare herinnering aan deze speciale tijd.

Heb je speciale wensen? Voor de shoot bespreken we deze, zodat het resultaat aan jouw verwachtingen, en meer, voldoet. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan het gebruik van attributen, een kledingwissel of misschien wil je jouw partner ook als model erbij hebben. Doordat ik vaak met families en gezinnen werk, heb ik veel ervaring met het fotograferen van mensen. Zo hoeven jullie er alleen maar van te genieten!

Ben je ook geïnteresseerd in een zwangerschapsshoot? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. 

“Prachtige foto’s! Heel fijn samenwerken!
Een zwangerschapsshoot gedaan, super blij met het resultaat!”

– Lindsey

zwangerschapsfotoshoot

Meer over een zwangerschapsshoot

Tussen de 30 en 35 weken is het de beste tijd voor een zwangerschapsshoot. De buik heeft dan een mooie ronde vorm, maar de kans dat jij je ook goed voelt, is nog goed aanwezig. Op deze manier straal jij en dat zie je terug op de foto’s.

De locatie voor jouw shoot

Een fotoshoot in de studio geeft mij als fotograaf de controle over het lichtgebruik. Daardoor kunnen we een hele mysterieuze of juist een frisse look creëren. Wil je liever op een andere locatie foto’s maken? Ook daar heb ik ervaring mee. In het bos of aan het water; de natuur is met zijn natuurlijke kleurenpallet een prachtig decor. Neem even contact op om jouw ideeën te bespreken.