Zakelijk portret Ivana

Voor zowel zakelijke als persoonlijke portretten mag je altijd contact met mij opnemen. Ook Ivana had besloten om mij in te schakelen bij het maken van haar zakelijk portret. 

Met het bos als decor heb ik Ivana tijdens het Golden Hour gefotografeerd. Het Golden Hour komt 2 keer per dag voor: ’s ochtends vroeg tijdens zonsopgang en ’s avonds tijdens de zonsondergang. Tijdens deze uren het het natuurlijke zonlicht een gouden tint, vandaar de naam ‘Golden Hour’. De gouden tint geeft een romantische sfeer. Daarom wordt ook vaak tijdens bruiloften gebruik gemaakt van het Golden Hour.

Ik vind het belangrijk dat jij als model jezelf prettig en op je gemak voelt tijdens het maken van de foto’s. Dit zorgt namelijk voor natuurlijke en spontane foto’s: het beeld is niet gemaakt of geforceerd. Echte emoties zijn zichtbaar, waardoor het beeld de aandacht trekt. Ivana kon zichzelf ook helemaal ontspannen en genoot zichtbaar van onze spontane fotoshoot. Diverse looks en setjes kleding kwamen voorbij, zodat ze weer aanvullende content heeft voor haar Social Media.

Ben je ook op zoek naar content voor op jouw Social Media kanalen of je website? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

“Roy is mijn favoriete fotograaf. Hij zit boordevol goede ideeën. Geeft je tips tijdens de shoot en laat alles er heel natuurlijk uit zien. Geen geforceerde shoot maar een gezellige dag met geweldige resultaten. Aanbeveling!

– Ivana

zakelijke-fotografie-bergen-op-zoom

Meer over zakelijke portretten

Het leven wordt nu eenmaal steeds persoonlijker. We willen het verhaal achter het bedrijf leren kennen, de mensen die zich er dagelijks hard voor inzetten en de producten of diensten die jullie leveren. Ik help graag bij het vangen van de juiste sfeer op beeld (zowel bedrijfsfotografie als bedrijfs videografie), zodat je met trots kunt laten zien wat jullie dagelijks bezig houdt.

Bedrijfsfotografie, een professionele bedrijfsvideo of een combinatie van beide

Samen bekijken we wat past bij de uitstraling van het bedrijf en naar welk soort fotografie, (drone)videografie of combinatie van beide, jullie voorkeur uitgaat.

Zo kan ik de focus leggen op interieurfotografie, productfotografie, het productieproces vastleggen op video, maar ook het gezicht achter het bedrijf portretteren. Het lijkt mij leuk om jouw bedrijf beter te leren kennen en dit zo uniek mogelijk in beeld te brengen.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking kunnen we samen bekijken wat ik hierin voor jullie kan betekenen, neem contact op om een kennismaking in te plannen. Want staat de voorbereiding goed, dan gaat de rest vanzelf.