Studio fotografie met Esther

Studio fotografie biedt mij als fotograaf veel controle over de omgeving. Daardoor kan ik jou als model perfect uitlichten. Het resultaat: sprekende, professionele foto’s voor jouw zakelijk óf persoonlijk gebruik!

Ook Esther wilde graag hoge kwaliteit foto’s die zij voor haar zakelijke uitingen kan inzetten. Door het gebruik van een donkere achtergrond en de juiste belichting, staat Esther echt in de spotlight. Doordat Esther diverse outfits draagt op de foto’s, heeft zij een uitgebreid portfolio voor verschillende doeleinden.

Als fotograaf probeer ik een fijne sfeer te creëren, zodat jij je als model helemaal op je gemak voelt. Zo kan ik echt jouw persoonlijkheid vastleggen. Spreekt jou dit aan? Neem dan vrijblijvend contact op om jouw wensen en alle mogelijkheden te bespreken.

Meer over studio fotografie

Het voordeel aan een fotoshoot in een studio, is dat we geen rekening hoeven te houden met de omgeving. Door diverse lichten en achtergronden te gebruiken, bepalen we zelf de sfeer en uitstraling van de foto. Ideaal voor als je op zoek bent naar zakelijke portretten! Ik laat jouw foto’s aansluiten op de huisstijl van je bedrijf. Zo implementeer jij ze eenvoudig op je social media kanalen, website of zelfs visitekaartjes.

Waarom bied ik studio fotografie aan?

Je hebt op mijn foto’s vast gezien dat ik graag mensen portretteer. Een foto is een stilstaand beeld, maar het zegt zoveel meer dan 1001 woorden. Als fotograaf is mijn doel om het karakter van het model ook te laten zien op de foto’s. Als je nooit voor de camera staat, kan een fotoshoot in een studio soms een beetje spannend zijn. Daarom probeer ik een fijne sfeer neer te zetten, zodat jij jouw echte ‘ik’ kan tonen.