Kinderfotografie voor Alexandra

Kinderen groeien al zo snel op en met kinderfotografie is hun jeugd voor altijd op de gevoelige plaat vastgelegd. Alexandra wilde graag professionele foto’s van haar kinderen en schakelde daar mij voor in!

Door in het bos foto’s te maken, waren de kinderen helemaal op hun gemak. Daardoor zijn de foto’s spontaan en laten ze de karakters van deze twee jongens zien. Dat maakt deze kinderfotografie extra bijzonder en een fijne herinnering aan een mooie tijd.
Door de natuurlijke kleuren van het bos, stralen de foto’s rust uit en staan de jongens in het middelpunt.

Heb je speciale wensen? Voor de shoot bespreken we deze, zodat het resultaat aan jouw verwachtingen, en meer, voldoet. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan het gebruik van attributen of een kledingwissel. Doordat ik vaak met families en gezinnen werk, heb ik veel ervaring met het fotograferen van mensen. Zo hoeven jullie er alleen maar van te genieten!

Ben je ook geïnteresseerd in kinderfotografie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. 

Meer over kinderfotografie

Fotograferen met kinderen is een andere tak binnen de “fotografiesport”. Kinderen zijn onvoorspelbaar en als fotograaf moet ik daarop inspelen. Door ze hun eigen weg te laten vinden, ontstaat er een ontspannen sfeer. Zo worden de foto’s persoonlijk én spontaan!

De locatie voor jouw shoot

Een fotoshoot in de studio geeft mij als fotograaf de controle over het lichtgebruik. Daardoor kunnen we een hele mysterieuze of juist een frisse look creëren. Wil je liever op een andere locatie foto’s maken? Ook daar heb ik ervaring mee. In het bos of aan het water; de natuur is met zijn natuurlijke kleurenpallet een prachtig decor. Neem even contact op om jouw ideeën te bespreken.

kinderfotografie-roy-vermeij