Fotoreportage Vivian

Een fotoreportage geeft inzicht in jouw bedrijf. Dit wekt vertrouwen en verbinding op, waardoor klanten sneller bij jou zullen aankloppen! En vooral als coach is het belangrijk om jezelf goed te presenteren. Daarom koos Vivian ook voor een bedrijfsreportage.

De reportage bestond uit verschillende onderdelen en zowel binnen als buiten hebben we diverse situaties gefotografeerd. Hierdoor zijn de foto’s tekst versterkend op bijvoorbeeld haar website. Ze kan hierdoor een echt verhaal vertellen, waardoor de klanten meegenomen worden in haar werk als coach.

Ben je ook op zoek naar content voor op jouw Social Media kanalen of je website? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Meer over een zakelijk fotoreportage

Het leven wordt nu eenmaal steeds persoonlijker. We willen het verhaal achter het bedrijf leren kennen, de mensen die zich er dagelijks hard voor inzetten en de producten of diensten die jullie leveren. Ik help graag bij het vangen van de juiste sfeer op beeld (zowel bedrijfsfotografie als bedrijfs videografie), zodat je met trots kunt laten zien wat jullie dagelijks bezig houdt.

Bedrijfsfotografie, een professionele bedrijfsvideo of een combinatie van beide

Samen bekijken we wat past bij de uitstraling van het bedrijf en naar welk soort fotografie, (drone)videografie of combinatie van beide, jullie voorkeur uitgaat.

Zo kan ik de focus leggen op interieurfotografie, productfotografie, het productieproces vastleggen op video, maar ook het gezicht achter het bedrijf portretteren. Het lijkt mij leuk om jouw bedrijf beter te leren kennen en dit zo uniek mogelijk in beeld te brengen.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking kunnen we samen bekijken wat ik hierin voor jullie kan betekenen, neem contact op om een kennismaking in te plannen. Want staat de voorbereiding goed, dan gaat de rest vanzelf.