Familiefotografie voor Mike & Claudia

Jullie gezin staat centraal als het gaat om familiefotografie. Een fijne sfeer en mooie omgeving zorgen voor unieke foto’s. Ik vind het belangrijk dat jij als model jezelf prettig en op je gemak voelt tijdens het maken van de foto’s. Dit zorgt namelijk voor natuurlijke en spontane foto’s: het beeld is niet gemaakt of geforceerd. Echte emoties zijn zichtbaar, waardoor het beeld de aandacht trekt. Dit maakt jouw visuele uiting echt persoonlijk.

Mike en Claudia wilden graag hun gezin op de foto laten zetten en schakelden daarvoor mij in! Een prachtige dag op de heide heeft geresulteerd in sprekende foto’s. Doordat ze hun outfits op elkaar hadden afgestemd, klopt het gehele plaatje.

Wil jij ook graag met je familie op de foto, maar weet je nog niet hoe je dat aan moet pakken? Neem gerust  contact op: ik denk graag met je mee!

Meer over mij als familiefotograaf

Vooraf bekijken we wat ik als familie fotograaf voor jullie kan betekenen. Voor welke locatie we kiezen, welk soort fotografie bij jullie past, zodat jullie tijdens de fotoshoot ultiem genieten van elkaar!
Ik ben zowel te boeken voor een intieme familieshoot met een aantal personen als voor een grotere familie fotoshoot. Zelf ben ik een familieshoot fotograaf uit Bergen op Zoom, maar de shoot kan op iedere gewenste locatie door heel Nederland plaatsvinden. Heb je locatietips nodig? Ik neem je graag mee in mijn ideeën. Neem vrijblijvend contact op!

Goede tip van jullie familiefotograaf

Zorg ervoor dat je op tijd de fotoshoot vastlegt. Op deze manier weet je zeker dat de hele familie deze dag vrijhoudt én dat de fotograaf nog niet geboekt is. Houd ook rekening met het weer wanneer je buiten foto’s wilt maken. In het voor- en najaar kan het weer in Nederland onvoorspelbaar zijn.

Jouw foto’s zien er extra mooi uit als alle outfits matchen met elkaar. Kies voor beige en naturel kleuren voor een rustige uitstraling, of kies juist voor een vrolijk kleurenpalet!