Familiefotograaf voor Meggie

Als familiefotograaf heb ik ervaring met het vastleggen van grotere groepen. Hierbij is de uitstraling van jullie als modellen de sleutel tot succes. En dan heb ik het niet alleen over jullie outfits. Door iedereen op het gemak te stellen, komen ieder zijn persoonlijkheid terug in de foto. Dit maakt de fotografie echt uniek en een mooie herinnering voor later.

Meggie had mij benaderd voor een fotoshoot met haar familie. Zij hadden gekozen voor een natuurlijke omgeving met mooie, zachte kleuren. Onderling hadden ze hun kleding afgestemd. Dit zorgt voor een fijne sfeer op de resulterende foto’s.

Wil jij ook graag met je familie op de foto, maar weet je nog niet hoe je dat aan moet pakken? Neem gerust  contact op: ik denk graag met je mee!

Meer over mij als familiefotograaf

Vooraf bekijken we wat ik als familie fotograaf voor jullie kan betekenen. Voor welke locatie we kiezen, welk soort fotografie bij jullie past, zodat jullie tijdens de fotoshoot ultiem genieten van elkaar!
Ik ben zowel te boeken voor een intieme familieshoot met een aantal personen als voor een grotere familie fotoshoot. Zelf ben ik een familieshoot fotograaf uit Bergen op Zoom, maar de shoot kan op iedere gewenste locatie door heel Nederland plaatsvinden. Heb je locatietips nodig? Ik neem je graag mee in mijn ideeën. Neem vrijblijvend contact op!

Goede tip van jullie familiefotograaf

Zorg ervoor dat je op tijd de fotoshoot vastlegt. Op deze manier weet je zeker dat de hele familie deze dag vrijhoudt én dat de fotograaf nog niet geboekt is. Houd ook rekening met het weer wanneer je buiten foto’s wilt maken. In het voor- en najaar kan het weer in Nederland onvoorspelbaar zijn.

Jouw foto’s zien er extra mooi uit als alle outfits matchen met elkaar. Kies voor beige en naturel kleuren voor een rustige uitstraling, of kies juist voor een vrolijk kleurenpalet!