Bruidsfotograaf voor Iris & Bart

Als bruidsfotograaf op jullie bruiloft probeer ik de fotografie zo persoonlijk en spontaan mogelijk te laten verlopen. Jullie bruiloft is een dag die jullie nooit zullen vergeten. Om jullie dag opnieuw te beleven, zijn foto’s het middel om de sfeer terug te brengen. Daarom zijn écht persoonlijke foto’s een must-have. Op deze manier worden de grote momenten vastgelegd, maar ook de kleine, intieme gebaren. Dit zijn de details die jullie trouwdag zo speciaal maken.

Iris en Bart kozen mij als hun bruidsfotograaf. Ik mocht de gehele dag vastleggen: van voorbereiding tot feest. Iris en Bart hadden ervoor gekozen om hun officiële trouwfoto’s te laten nemen in het bos: een natuurlijke omgeving met zachte kleuren. Door de rust in het bos heeft het bruidspaar ook een moment voor hun twee: even bijkomen en dichter bij elkaar komen. Om vervolgens weer helemaal opgeladen bij de gasten aan te schuiven voor een heerlijk diner!

Het diner en feest vonden plaats op de Oesterdam. Door de waterrijke omgeving is dit hét decor voor familiefoto’s. Zijn jullie zelf op zoek naar een andere sfeer? Voordat de grote dag plaatsvindt, bespreken we jullie wensen. Door mijn jarenlange ervaring vinden we samen een passende oplossing.

Ben je ook op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. Wees wel op tijd met het boeken van een bruidsfotograaf.

Meer over bruidsfotografie

Als we het hebben over een dag vol spontane momenten, dan is het de dag van jullie bruiloft wel. Je beleeft alles voor de eerste keer en dat kan soms best een beetje spannend zijn. Tegelijkertijd is het een van de meest bijzondere dagen die jullie misschien ooit meemaken. Ik durf in ieder geval te zeggen dat het als trouwfotograaf heel mooi is om hierbij aanwezig te zijn om de dag van jullie leven te vereeuwigen op beeld. Zelf kom ik uit Bergen op Zoom, maar ik fotografeer niet alleen in Noord-Brabant. De bruiloften die ik vast mag leggen vinden verspreid door heel Nederland en België plaats.

Waarom ik zo enthousiast word van bruiloftsfotografie?

Je hebt op mijn foto’s vast gezien dat ik graag mensen portretteer. Ik word er blij van om juist die spontane momenten in beeld te vangen. En daar leent een bruiloft zich perfect voor. Voor mij is het van belang dat jullie een onvergetelijke dag ervaren en ongestoord van alles kunnen genieten wat jullie tijdens deze dag overkomt. Soms zie of hoor je mij niet eens, maar ik ben er wel om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen.