Bedrijfsreportage Vermeer Boomtechniek

Vermeer Boomtechniek biedt diverse diensten aan: van snoeien en rooien tot aan boomtechnisch advies. Bas wilde graag zijn  klanten een kijkje laten nemen in zijn werkzaamheden. Door middel van videografie en fotografie heb ik een gehele bedrijfsreportage mogen ontwikkelen voor Bas. Hiervoor heb ik twee dagen met hem mee mogen kijken bij zijn werkzaamheden en heb hier verschillende elementen vastgelegd. Op deze manier zijn de foto’s en video’s niet alleen van hoge kwaliteit en bieden ze informatie, maar is er ook een persoonlijke touch aan toegevoegd.

Doordat Bas ook hoog in de bomen zijn werkzaamheden aan het uitvoeren was, heb ik ook gebruik gemaakt van dronevideografie. Zo krijgt de kijker echt een goed beeld van het werk dat Vermeer Boomtechniek levert én is de bedrijfsreportage een perfecte voorstelling van de realiteit.

De foto’s en video’s heeft Bas op zijn website en socials toegepast.

Ben je ook op zoek naar content voor op jouw Social Media kanalen of je website? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Roy heeft oog voor het beeld en het product dat hij wil maken. Dit wordt goed overlegd waardoor het beeld voor iedereen duidelijk is. Eigen inbreng is zeker ook mogelijk waardoor de aspecten die van belang zijn goed aan bod komen. Een fijne prettige samenwerking en goede communicatie.

– Bas, eigenaar Vermeer Boomtechniek

bedrijfsreportage-tarieven

Meer over bedrijfsfotografie

Het leven wordt nu eenmaal steeds persoonlijker. We willen het verhaal achter het bedrijf leren kennen, de mensen die zich er dagelijks hard voor inzetten en de producten of diensten die jullie leveren. Ik help graag bij het vangen van de juiste sfeer op beeld (zowel bedrijfsfotografie als bedrijfs videografie), zodat je met trots kunt laten zien wat jullie dagelijks bezig houdt.

Bedrijfsfotografie, een professionele bedrijfsvideo of een combinatie van beide

Samen bekijken we wat past bij de uitstraling van het bedrijf en naar welk soort fotografie, (drone)videografie of combinatie van beide, jullie voorkeur uitgaat.

Zo kan ik de focus leggen op interieurfotografie, productfotografie, het productieproces vastleggen op video, maar ook het gezicht achter het bedrijf portretteren. Het lijkt mij leuk om jouw bedrijf beter te leren kennen en dit zo uniek mogelijk in beeld te brengen.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking kunnen we samen bekijken wat ik hierin voor jullie kan betekenen, neem contact op om een kennismaking in te plannen. Want staat de voorbereiding goed, dan gaat de rest vanzelf.