Bedrijfsportretten voor Hair Jolie

Bedrijfsportretten geven de bezoeker van jouw website of social media inzicht in jouw team. Ook het team van Hair Jolie heb ik mogen portretteren!

In de studio is het gehele team van Hair Jolie gefotografeerd. Doordat we gebruik hebben gemaakt van de studio, passen de foto’s naadloos bij elkaar. Het gebruik van een donkere achtergrond geeft een luxe en professionele uitstraling voor op de website van Hair Jolie.

Ik vind het belangrijk dat jij als model jezelf prettig en op je gemak voelt tijdens het maken van de foto’s. Dit zorgt namelijk voor natuurlijke en spontane foto’s: het beeld is niet gemaakt of geforceerd. Echte emoties zijn zichtbaar, waardoor het beeld de aandacht trekt. Dit maakt jouw visuele uiting echt persoonlijk.

Ben je ook op zoek naar content voor op jouw Social Media kanalen of je website? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Meer over zakelijke portretten

Het leven wordt nu eenmaal steeds persoonlijker. We willen het verhaal achter het bedrijf leren kennen, de mensen die zich er dagelijks hard voor inzetten en de producten of diensten die jullie leveren. Ik help graag bij het vangen van de juiste sfeer op beeld (zowel bedrijfsfotografie als bedrijfs videografie), zodat je met trots kunt laten zien wat jullie dagelijks bezig houdt.

Bedrijfsfotografie, een professionele bedrijfsvideo of een combinatie van beide

Samen bekijken we wat past bij de uitstraling van het bedrijf en naar welk soort fotografie, (drone)videografie of combinatie van beide, jullie voorkeur uitgaat.

Zo kan ik de focus leggen op interieurfotografie, productfotografie, het productieproces vastleggen op video, maar ook het gezicht achter het bedrijf portretteren. Het lijkt mij leuk om jouw bedrijf beter te leren kennen en dit zo uniek mogelijk in beeld te brengen.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking kunnen we samen bekijken wat ik hierin voor jullie kan betekenen, neem contact op om een kennismaking in te plannen. Want staat de voorbereiding goed, dan gaat de rest vanzelf.