Bedrijfsfotografie SoHam Yoga

Voor de website van haar bedrijf SoHam Yoga was Annemarie opzoek naar heldere foto’s. Voor haar bedrijfsfotografie heeft ze mij ingeschakeld. In haar yogastudio zijn we aan de slag gegaan om haar team op een passende wijze vast te leggen. Zoals dat binnen een yogastudio hoort, hing er een relaxte sfeer. Daardoor staan de yoga instructeurs ongedwongen op de foto, voor een natuurlijk resultaat. 

Frisse, duidelijke foto’s zorgen voor een professionele en open indruk bij online bezoekers. Daarom heb ik gebruik gemaakt van flitslampen om de diverse yogaposes uit te lichten.

Uit de fotoshoot zijn 35 foto’s geselecteerd: dat betekent 3 tot 4 maanden onbezorgd content posten op hun Social Media kanalen! Doordat de foto’s dezelfde stijl behouden, is de content direct herkenbaar voor hun volgers en vergroten ze hun online bereik.

Ben je ook op zoek naar content voor op jouw Social Media kanalen of je website? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Professionaliteit en orginaliteit! Al 3 fotoshoots met Roy Vermeij afgenomen voor mijn bedrijf. De belichting is prachtig. Hij zorgt ervoor dat je goed op de foto staat op dat je op je gemak voelt voor de camera. En alles met veel plezier. Aanrader!

– Annemarie, eigenaresse SoHam Yoga

bedrijfsfotografie-op-locatie

Meer over bedrijfsfotografie

Het leven wordt nu eenmaal steeds persoonlijker. We willen het verhaal achter het bedrijf leren kennen, de mensen die zich er dagelijks hard voor inzetten en de producten of diensten die jullie leveren. Ik help graag bij het vangen van de juiste sfeer op beeld (zowel bedrijfsfotografie als bedrijfs videografie), zodat je met trots kunt laten zien wat jullie dagelijks bezig houdt.

Bedrijfsfotografie, een professionele bedrijfsvideo of een combinatie van beide

Samen bekijken we wat past bij de uitstraling van het bedrijf en naar welk soort fotografie, (drone)videografie of combinatie van beide, jullie voorkeur uitgaat.

Zo kan ik de focus leggen op interieurfotografie, productfotografie, het productieproces vastleggen op video, maar ook het gezicht achter het bedrijf portretteren. Het lijkt mij leuk om jouw bedrijf beter te leren kennen en dit zo uniek mogelijk in beeld te brengen.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking kunnen we samen bekijken wat ik hierin voor jullie kan betekenen, neem contact op om een kennismaking in te plannen. Want staat de voorbereiding goed, dan gaat de rest vanzelf.