Bedrijfsreportage

Het leven wordt nu eenmaal steeds persoonlijker en met een bedrijfsreportage speel jij daarop in. We willen het verhaal achter het bedrijf leren kennen, de mensen die zich er dagelijks hard voor inzetten en de producten of diensten die jullie leveren. Ik help graag bij het vangen van de juiste sfeer op beeld (zowel bedrijfsfotografie als bedrijfs videografie), zodat je met trots kunt laten zien wat jullie dagelijks bezig houdt.

bedrijfsreportage-bedrijfsvideo

Bedrijfsfotografie, een professionele bedrijfsvideo of een combinatie van beide

Samen bekijken we wat past bij de uitstraling van het bedrijf en naar welk soort fotografie, (drone)videografie of combinatie van beide, jullie voorkeur uitgaat. Zo kan ik de focus leggen op interieurfotografie, productfotografie, het productieproces vastleggen op video, maar ook het gezicht achter het bedrijf portretteren. Het lijkt mij leuk om jouw bedrijf beter te leren kennen en dit zo uniek mogelijk in beeld te brengen.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking kunnen we samen bekijken wat ik hierin voor jullie kan betekenen, neem contact op om een kennismaking in te plannen. Want staat de voorbereiding goed, dan gaat de rest vanzelf.

Professioneel

Het geeft jouw bedrijf een professionele en betrouwbare uitstraling.

Persoonlijk

Het geeft jouw doelgroep de mogelijkheid om jouw bedrijf écht te leren kennen, jouw onderneming krijgt een persoonlijk tintje.

Aandacht

Professioneel beeldmateriaal vertelt en versterkt het verhaal van jouw bedrijf op een creatieve en toch herkenbare manier, het brengt jouw producten of diensten onder de aandacht.

Dit mag je verwachten

2 / 2,5 uur fotografie

+/- 30 foto’s zelf uitkiezen in een online galerij.

Dat is voldoende beeldmateriaal om jouw website, social media kanalen en brochures mee te vullen.

De foto’s worden binnen 2 weken in hoge kwaliteit, zonder watermerk aangeleverd.

Prijs op aanvraag

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden op het gebied van zakelijke fotografie / videografie te bespreken.

Neem direct contact op 

3 + 12 =