Portretfotografie

‘Ik stel je op je gemak en dat uit zich in spontane foto’s’

Het lijkt maar niet te lukken: een écht mooie portretfoto van jezelf te maken. Zo eentje waar de spontaniteit vanaf spat. Een foto waar je energie van krijgt. Waarvan je zin krijgt om die persoon een hand te geven. Nee, tot nu toe is het altijd gebleven bij die statige foto’s die je voor een gelegenheid maakt, maar het liefst niet opnieuw bekijkt. 

Terwijl: dit is jouw eerste indruk. Dit is wie jij bent. Een portretfoto bepaalt deels hoe mensen naar jou kijken. Dat geeft wel enigszins beeld bij hoe belangrijk het is dat jij een goede indruk achterlaat op deze foto. Dat mensen jouw energie voelen en weten wie ze écht voor zich hebben. 

Van zulke opdrachten krijg ik energie! Ik wil mensen leren kennen en fotograferen. Ik geef eerlijk toe: dat vindt niet altijd iedereen even makkelijk. Maar dat maakt de uitdaging voor mij des te groter. Zo lukt het mij zelfs om mensen die nauwelijks voor de camera staan in de juiste richting te sturen. Ik stel je op je gemak. Neem je mee naar een plek waar jij je prettig voelt. Met als doel: een spontaan en zo natuurlijk mogelijke portretfoto!