Mijn verhaal

Wat vind ik nu eigenlijk leuk om te doen? Daar ben ik altijd naar op zoek geweest. Pas toen ik op een avond over de Brabantse Wal liep en de laatste zonnestralen tussen de bomen over het maïsveld zag schijnen, ontdekte ik het perfecte plaatje en mijn nieuwe passie: fotografie. Ik wist meteen, hier wil ik meer mee gaan doen. Sindsdien leef ik voor een mooie zonsondergang. En die momenten deel ik met vrienden en familie, die dat ook nooit eens leuk vinden om te zien. Al die foto’s maakte ik toen nog met mijn telefoon…

Maar zoals dat gaat, was ik op zoek naar meer. Ik wilde meer van de wereld zien Dus ging ik vaker de hort op en momenten vastleggen. Ik voelde dat andere mensen daar sympathie voor hadden. De volgende stap was de aanschaf van een professionele camera en accessoires. En gelukkig kwamen er toen ook commerciële opdrachten op mijn pad.

Doordat alles mooi samenviel startte ik in 2018 mijn nieuwe onderneming: Roy Vermeij Fotografie. Ik fotografeer alles op locatie en breng ook voor portretten mijn spullen naar iemands vertrouwde omgeving. Daar waar men zich op zijn gemak voelt. En ik ontdek hoe mooi de wereld buiten mijn vier muren eigenlijk is. Van die momenten word ik blij en kan ik alleen maar zeggen: ik heb eindelijk iets gevonden wat ik echt leuk vind.