Evenementfotografie

‘Ik vang de sfeer en spontaniteit van jouw evenement op beeld’

Smakelijk eten. Een waanzinnig decor. Hardwerkende mensen. Gasten die genieten van elkaar. Jouw evenement lijkt tot in de puntjes geregeld. Je probeert met foto’s te laten zien hoe bijzonder het is, maar dat blijkt lastiger dan verwacht. Op het juiste moment ergens zijn én vooral: de spontaniteit van de dag in beeld brengen.

Stel je eens voor dat je de sfeer die jij voelt op het evenement op beeld kan laten vangen. Waardoor het voor anderen lijkt alsof ze erbij waren, door alleen maar naar de foto’s te kijken. Ze zien mensen oprecht lachen. Hun oog valt op culinaire hapjes waarvan ze spontaan trek krijgen. En het decor is zo mooi vastgelegd, wat maakt dat ze dit met eigen ogen willen zien. 

Ik help je graag met jouw evenementfotografie. Het is mijn grootste uitdaging om op het juiste moment ergens te zijn. Oké, soms moet je een beetje geluk hebben. Maar geluk blijkt vaak aan mijn zijde. Als fotograaf ben ik het type dat enorm veel observeert om de meest unieke plaatjes van jouw evenement vast te leggen.